top of page

sön 26 nov.

|

Söder

Helande ceremoni - Soundhealing, Reikihealing & cacao

Upplev en stund av energiaktivering och healing - aktivering genom yoga och andning för att därefter ta emot healing av ljudens vibrationer och reiki-energin. En kraftfull kväll som du lämnar med mer kraft och vitalitet!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Helande ceremoni - Soundhealing, Reikihealing & cacao
Helande ceremoni - Soundhealing, Reikihealing & cacao

Tid och plats

26 nov. 2023 15:00 – 18:00

Söder, Eskilsgatan 45, 633 56 Eskilstuna, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi börjar med att landa in i energiaktivering med hjälp av frigörande yoga och breathwork lett av Veronica. 

Här spelar det ingen roll om du yogat tidigare eller inte utan du är välkommen på mattan precis som du är. Vi rör oss till musiken och landar in i kroppen och nuet.

Efter detta får du ta del av den fantastiska plantmedicinen Cacao från Peru. Cacao är en hjärtöppnare, det kan upplevas som att du lättare kommer i kontakt med ditt innersta där känslor och tankar kan upplevas klarare - du får ett större fokus samt lugn som är mer grundad i din kropp.

Därefter kommer du få landa ned på yogamattan och ta emot läkningen av Soundhealing lett av Joline. Du får ta emot läkande toner från olika instrument som Gong, trumma, klangskålar och rösten. Denna upplevelse är både spännande, kraftfull, och återhämtande.

Det som sker rent fysiologiskt är att hjärnans aktivitet påverkas av vibrationerna från de olika instrumenten så att hjärnvågorna går ned från det vardagliga Beta stadiet till Alpha och Theta vågor som vi kan uppnå vid djup meditation och avslappning eller när vi sover. När hjärnan befinner sig i dessa hjärnvågor kommer kropp och sinne i sådan avslappning att självläkning blir möjlig. Det är här återhämtning kan ske och det är något som alla våra deltagare känner effekt av efter en Soundhealing session – de upplever sig mindre stressade.

Under tiden soundhealingen sker kommer även Veronica skicka healing till gruppen och till varje enskild individ i rummet. Detta kommer fördjupa och fördubbla healingen från ljuden. Veronica är utbildad reiki-master och har tidigare hållt i grupphealing där tidigare deltagare vittnat om läkning och kontakt med andevärlden.

En oerhört kraftfull och läkande upplevelse! 

När: Söndag 26 November

15.00-18.00

Kom i bekväma kläder och gärna med en lättare lunch i magen - du ska helst inte vara för mätt. Investering: 480 kr För att din bokning ska gälla ska du betala in till följande swish: 1234365789

Vi ser fram emot en magisk stund tillsammans med dig

Biljetter

  • Helande ceremoni - 444:-

    Vid bokning skickas betalningsuppgifter på mail!

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page