top of page

mån 19 sep.

|

Västerås

Kvinno ceremoni - Rotchakrat

Välkommen till 7 tillfällen för de 7 chakran i vår kropp. Varje tillfälle kommer fokusera lite extra på ett chakra för att öppna upp energiflödet i vår kropp för mer livskraft. Vi jobbar oss från rotchakrat till vårt kronchakra och gör olika övningar/meditationer för att stärka våra chakran.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kvinno ceremoni - Rotchakrat
Kvinno ceremoni - Rotchakrat

Tid och plats

19 sep. 2022 18:00 – 20:30

Västerås, Björnövägen, Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Joline & Frida välkomnar dig till en öppen kvinno cirkel! Kom för att landa i trygghet med andra kvinnor och utforska vår inre kraft.

Denna cirkel kommer att hållas 7 tillfällen med start nu på Tisdag 19/9

Därefter: 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 7/12 

Tid: 18.00-ca20.30

Det är 7 tillfällen för de 7 chakran i vår kropp. Därför kommer varje tillfälle fokusera lite extra på ett chakra för att öppna upp energiflödet i vår kropp för mer livskraft. Vi jobbar oss från rotchakrat till vårt kronchakra och gör olika övningar/meditationer för att stärka våra chakran. 

Vi kommer också dricka ceremoniell cacao och lära känna hennes subtila energi. Vi kommer röra oss efter vad vår kropp önskar och sjunga till den shamanska trumman. 

Detta är en cirkel att ge till dig själv för att bättre hitta kontakten med dig själv. Att stanna upp och lyssna inåt till dig själv, att mötas i gemenskap med andra kvinnor. Att hitta magin i livet. En stund för reflektion och växande på samma gång! 

Cirkeln är öppen men vi rekommenderar att komma på alla för att jobba djupare med dig själv och ditt energiflöde. 

Bokar du redan från första ceremonin in dig på alla tillfällen så betalar du bara för 6 tillfällen, du får alltså komma på sista ceremonin gratis! 

Första träffen: 

Måndag 19/9 

18.00-20.30

Plats: Björnö Lägesplats. (Vi möts på parkeringen - kartpin skickas ut) 

Pris: 200:- 

Första träffen fokuserar vi lite extra på rotchakrat. Det djuriska inom oss, vår fysiska kraft och trygghet. Vi fokuserar på att öppna upp detta chakra genom att grunda oss ordentligt med naturen och genom meditation. Rotchakrat är vårt basala chakra, som förser oss med trygghet och självkänsla. Ett obalanserat rotchakra kan leda till fysiska åkommor i framförallt höft och knän och en känsla av oro eller rädsla. Naturen har en väldigt starkt grundande effekt och bidrar mycket till att öpnna upp rotchakrat, därför väljer vi att vara ute under denna första ceremoni för att maximera läkningen och öppningen av detta chakra. 

Begränsat antal platser. Boka din plats via hemsidan: www.samrummet.com eller kontakta någon av oss på facebook.

Kontakta oss via mail eller meddelande om du vill boka in dig på alla tillfällen redan nu! 

Mail: info@samrummet.com

Biljetter

  • Kvinnocirkel - Rotchakrat

    Pris för ceremonin är 200:- vilket betalas på plats

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page