top of page

ons 05 okt.

|

Västerås

Kvinnocirkel - fokus på sakral chakrat

Denna träff kommer vi fokusera på sakral chakrat, navel chakrat, vårt andra energi center i kroppen. Detta chakra är vår sexualla drift, vårt energicenter för njutning, sensualitet & kreativitet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kvinnocirkel - fokus på sakral chakrat
Kvinnocirkel - fokus på sakral chakrat

Tid och plats

05 okt. 2022 18:00 – 20:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Känner du en längtan av gemenskap, systerskap? En plats att få mötas där Hela Du får ta plats? En plats i tillit och närvaro?

Joline & Frida välkomnar dig till kvinnocirkel! Kom för att landa i trygghet med andra kvinnor och utforska vår inre kraft. 

Denna cirkel är det andra mötet av totalt 7 tillfällen

Datum: Onsdag 5/10  Därefter (cirka) varannan onsdag:  19/10, 9/11, 16/11, 30/11, 14/12

Tid: 18.00-ca20.30

Det är 7 tillfällen för de 7 chakran i vår kropp. Därför kommer varje tillfälle fokusera lite extra på ett chakra för att öppna upp energiflödet i vår kropp för mer livskraft. Vi jobbar oss från rotchakrat till vårt kronchakra och gör olika övningar/meditationer för att stärka våra chakran.

Vi kommer också dricka ceremoniell cacao och lära känna hennes subtila energi. Hon hjälper oss att öppna våra hjärtan för att känna in och ta emot. Vi kommer röra oss efter vad vår kropp önskar och sjunga till den shamanska trumman.

Denna cirkel är för Dig som vill fördjupa kontakten med dig själv. Kunna stanna upp och lyssna inåt till dig själv. Få mötas i gemenskap med andra kvinnor, i Systerskap. Till dig som vill hitta magin i livet. Få en stund för reflektion och växande på samma gång!

Cirkeln är öppen men vi rekommenderar att komma på alla tillfällen för att kunna jobba djupare med dig själv och ditt energiflöde. 

Mer information om denna träff: 

Onsdag 5/10 18.00-20.30 

Plats: Lokal hjärtat vid Saluhallen, Slakterigatan 10. 

Pris: 300:-

Denna träff kommer vi fokusera på sakral chakrat, navel chakrat, vårt andra energi center i kroppen. Detta chakra är vår sexualla drift, vårt energicenter för njutning, sensualitet & kreativitet. Att balansera detta chakra handlar om att se & känna njutningen i livet, att känna sig i harmoni & balans inombords & i relationer med andra. Sakral chakrat styr också över vårat känsloliv & elementet är vatten. Vi kommer leda dig i meditationer, utforska våra sinnen & genom de uppleva njutning, reflektera & röra oss för att öppna upp vår kreativitet & livsglädje inombords. 

Som vi ser Så fram emot att få dela denna kväll och möta just Dig!

Begränsat antal platser. Boka din plats via hemsidan: www.samrummet.com eller kontakta någon av oss på Facebook. Hojta till på meddelande eller mail om Du vill boka alla tillfällen direkt! 

Mail: info@samrummet.com

Joline: 0763222587

Frida: 0704871855

Biljetter

  • Kvinno cirkel - Sakral (300:-)

    Priset för denna cirkel är 300:- vilket betalas vid bokning - mail skickas med betalningsuppgifter

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page