top of page

ons 27 mars

|

Gideonsberg

Meditationsklass

Känn kraften av ditt eget varande och rensa sinnet på krav i detta meditationspass.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Meditationsklass
Meditationsklass

Tid och plats

27 mars 2024 17:30 – 18:30

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Meditation har funnits hos mänskligheten i tusentals år. Meditation är en fokusering på ett särskilt objekt för att stilla sinnets ständiga tjatter. 

Detta särskilda objekt kan vara i form av ditt andetag, ett mantra, ett ljud eller hur kroppen känns. Objektet kan även skifta i en vägledd meditation där du visualiserar olika bilder och känslor i ditt inre. 

Meditation hjälper oss att släppa på oro, stress och ger oss bättre minne, koncentration och humör. Meditation är ett verktyg för att skapa mer balans i livet och finna mer glädje. Det är ett verktyg för att skapa en distans till utmaningar och enklare kunna ta sig an det livet ger en. Meditation är en fantastisk läkningsform för kropp och sinne. 

Under en meditationsklass landar vi in med oss själva och omfamnar det som är under 1 timme. Själva meditationen är ca 40 minuter och den kan ske både sittandes och liggandes. Varje tillfälle är unikt och du kommer få möjlighet att utforska olika meditationstekniker. Allt finns på plats och du guidas varsamt genom hela stunden av Joline. 

Efter meditationen samlas vi tillsammans i gruppen och dricker en kopp te och möjliggör för delningar av våra upplevelser. 

Notera: 

Om du deltar på 8 Meditationsklasser får du ett intyg på genomförd Meditationskurs

Joline är Yogalärare, Stresspedagog och studerar till Återhämtningsterapeut. I sin utbildning är hon Mindfulnessinstruktör och Meditationslärare. 

Biljetter

  • Meditationsklass

    180,00 kr
    +4,50 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page