top of page

ons 08 feb.

|

Västerås

Meditationskvällar

Välkommen på 5 meditationskvällar med Samrummet Vi möts i en lugn och mysig gemenskap där du får tillfälle att landa från vardagens yttre buller och bara vara med dig själv i ett mjukt ledande in i meditation av någon av oss.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Meditationskvällar
Meditationskvällar

Tid och plats

08 feb. 2023 17:30 – 18:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Om evenemanget

Meditation är något som ligger oss nära om hjärtat. Meditationen har hjälpt oss med så oerhört mycket positiva aspekter i vårt liv. Det har hjälpt oss att hantera stress och ångest, att lära känna oss själva och kunna se situationer ur ett större perspektiv. Det har gett oss mer klarhet och fokus och ett bättre minne. 

Därför vill vi skapa en plats för att du ska kunna ta del av detta fantastiska verktyg, för vi vet hur svårt det kan vara att komma igång på egen hand med en vana. 

Därför erbjuder vi nu en lugn oas för meditation under  5 onsdagar; 11/1, 25/1, 8/2, 15/2 och 1/3 

Meditationerna kommer främst handla om att lära känna kroppen samt de tankar och känslor som swishar förbi konstant inom oss - att lära oss att bli medvetedna om det konstanta surret så att vi kan göra mer medvetna val i livet. 

Vi kommer försöka att bli observeraren av oss själva - att hitta till vårt hjärta istället för att vara konstant i våra tankar. Vi kommer att använda oss av mjuka andningsövningar, visualiseringar samt tekniker för att åstadkomma detta. 

Ibland kan det vara så att vi har egna  instrument men oftast använder vi oss av musik med en behaglig frekvens för att du ska komma ned i ett meditativt och avslappnat stadie. 

Utöver meditationskväll så bjuder vi också in till att mötas, samtala och dela med sig av upplevelser eller vad som en vill komma på tal. Meditationen kommer vara mellan 40 minuter - 50 minuter och efter kommer finnas tid till att dricka te och sitta kvar och samtala och möta varandra. För att skapa samhörighet och gemenskap, något som vi anser är oerhört viktigt. 

Du kan välja att boka in dig på alla tillfällen på en gång och då betalar du: 550:- 

Väljer du att komma enskilda gånger eller betala per gång: 140:- 

Vi startar 17.00 - 18.00 - tid för samtal och te finns efteråt och detta är frivilligt att vara med på 

Var: Lokal Hjärtat - Slakterigatan 10 port 17 vid Saluhallen i Västerås

Platser: 10

Hoppas du vill komma och vara med på en meditationsresa där vi lär känna oss själva - vårat varande under en utvecklingsprocess genom den stillsamma och fantastiska meditationen.

Biljetter

  • Meditationskväll - 140:-

    Information om betalning kommer via mail vid bokning.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page