top of page

fre 20 okt.

|

Västerås

Sacred space med cacao & blå lotus

Välkommen till en kväll i ett sacred space för dig att expandera i. En kväll i ceremoni med cacao och blå lotus. En kväll där du får uppleva din inre kraft och potential genom energiarbete, meditationer och total närvaro i sinnet.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Sacred space med cacao & blå lotus
Sacred space med cacao & blå lotus

Tid och plats

20 okt. 2023 18:30 – 21:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en kväll i ett sacred space för dig att expandera i.

En kväll i ceremoni med cacao och blå lotus.

En kväll där du får uppleva din inre kraft och potential genom energiarbete, meditationer och total närvaro i sinnet. Vi kopplar bort oss från vardagen, från tankar på annat och låter oss vara i magins tillvaro för en kväll.

Detta är en ceremoni för dig som kvinna att möta andra kvinnor i cirkel. En plats att få öppna upp och känna sårbarhet. En plats att få känna dig hållen av andra och att få väcka igång din inre styrka. I detta sacred space möjliggörs plats för läkning av sår, trauman och tunga energier som hindrar dig på din väg. I ett sacred space, som vi skapar tillsammans, blir allt möjligt som du vill ska vara möjligt. Det är en ceremoni med intention, dina intentioner, för att du ska få kliva ut från ceremonin med den riktning du önskar.

Denna kväll tillägnar vi till cacao och blå lotus och låter dessa två plant mediciner få leda oss med deras energi och egenskaper. Vi lyssnar till deras visdom och guidning och låter oss vara i det som är.

Den ceremoniella cacaon ger oss en större närvaro och kontakt med kroppen och hjärtats röst. Cacao är subtil och mjuk i sin energi och hon hjälper dig verkligen att börja lyssna till dig själv - in dit alla svar du söker finns. Hon har en humörhöjande effekt och ger dig kreativitet, glädje och kärlekskänslor.

Blå lotus är en näckros som har lång tradition i antika kulturer och framförallt utmärkande i det forna Egypten. Denna blomma ger ett större fokus, en vakenhet, den kan ge en känsla av eufori samtidigt som den är avslappnande. Spirituellt öppnar den upp vårt tredje öga som är portalen för att se energier och din intuition.

Tillsammans är dessa två plant mediciner en stark sammansättning som höjer varandras effekter och ger dig ett behagligt glädjerus och en större vilja till att öppna upp för andra.

  • Känner du en nyfikenhet till att uppleva dessa mediciner i din kropp?

Vill du mötas i en ceremoni där du får möjlighet att koppla av och lyssna till din inre vägledning?

Vill du möta andra kvinnor och känna kraften av den oerhörda gemenskapen som byggs upp för kvällen?

Lyssna till din inre längtan som säger ja, låt oss mötas i närvaro och kärlek!

När: Fredag 20 Oktober

18.30-21.00

Energiutbyte: 390:- - delbetalning möjlig.

Det finns endast plats för 10 kvinnor i denna ceremoni för att hålla gruppen intim.

Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10

Du bokar din plats på vår hemsida och betalar in avgiften till swish för att din bokning ska gälla. Du får betalningsuppgifter på din mail vid bokning.

Om du önskar delbetalning kontakta mig på: info@samrummet.com

Biljetter

  • Sacred space - 390:-

    Betalningsuppgifter skickas via mail!

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page