top of page

tors 06 apr.

|

Lysekil

Soundhealing i Lysekil!

Välkommen till Soundhealing och fullmåneceremoni skärtorsdagen 6 april! I samband med påskhelgen infaller också fullmånen i Vågens tecken. Fullmåne i vågen handlar mycket om relationer både till dig själv och till andra.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing i Lysekil!
Soundhealing i Lysekil!

Tid och plats

06 apr. 2023 18:30 – 20:30

Lysekil, Drottninggatan 11, 453 31 Lysekil, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till Soundhealing och fullmåneceremoni skärtorsdagen 6 april!

I samband med påskhelgen infaller också fullmånen i Vågens tecken. Fullmåne i vågen handlar mycket om relationer både till dig själv och till andra. Att inte förlora dig själv och din identitet för att anpassa dig efter andras viljor. Det handlar om att spegla dig själv och att titta inåt på din egen relation. För många är påskhelgen en tid då man samlas med familj och släkt. Därför passar det så oerhört bra att starta helgen på skärtorsdagen genom att ge dig själv en stund för inre reflektion i ceremoni för att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt växande.

Vi välkomnar därför dig i denna fullmåne till en Soundhealing ceremoni!

Vi kommer leda dig inåt i meditation för att se till relationen med dig själv och för att kanske hitta vad som är redo att släppas för att du ska kunna bli mer av dig. Fullmånen är nämligen en bra tid för att släppa taget om gamla föreställningar, tankar och mönster om sig själv.

Därefter kommer du få en härlig stund med Soundhealing där du verkligen får chans att gå inåt i dig själv på en resa. Vi kommer hålla och guida dig genom våra olika instrument som Gong, trumma, klangskålar samt från vår sång. Under denna soundhealing får du ta emot läkande toner från våra olika instrument som Gong, trumma, klangskålar samt från vår sång. Denna upplevelse är både spännande, kraftfull, och återhämtande.

Det som sker rent fysiologiskt är att hjärnans aktivitet påverkas av vibrationerna från de olika instrumenten så att hjärnvågorna går ned från det vardagliga Beta stadiet till Alpha och Theta vågor som vi kan uppnå vid djup meditation och avslappning eller när vi sover. När hjärnan befinner sig i dessa hjärnvågor kommer kropp och sinne i sådan avslappning att självläkning blir möjlig. Det är här återhämtning kan ske och det är något som alla våra deltagare känner effekt av efter en Soundhealing session – de upplever sig mindre stressade.

Det fina med en Soundhealing resa är att du får precis det du är redo för och behöver under denna stund och kroppen tar emot läkningen från vibrationerna oavsett vad du upplever i sinnet.

Vad tidigare deltagare sagt om vår Soundhealing:

”Jag känner mig så trygg, sedd och håller i ert space. Jag kan helt släppa taget och bara njuta av stunden och den healing jag får.”

”Det jag gillar mest är den djupgående avslappningen och sången.”

”Eric och Joline lyckas enligt mitt tycke alltid skapa en väldigt varm och välkomnande atmosfär på sina evenemang. De ger mig energi och gör att jag alltid känner mig påfylld efteråt.”

Så oavsett vart du befinner dig i livet, vad du behöver med denna fullmåne ceremoni och soundhealing så vill vi bjuda in dig att pröva på. Låt din intention styra vad denna soundhealing ska bidra med i ditt liv – låt dig känna vad du behöver och tillåt sedan oss ta hand om dig.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet och allt finns på plats. Kom i bekväma kläder och ta med en vattenflaska.

Vi kommer ligga ned största delen av tiden.

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu.

När: Torsdag 6/4- 2023

Tid: 15.00-17.00

Plats: Mandala Soul Studio

Pris: 300:- - betalas vid bokning

Student/Pensionär/Sjukskriven med ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss via mail: info@samrummet.com

Vilka är vi?

Vi är Eric och Joline, ett par som just nu bor i Västerås. Vi jobbar för att skapa en balanserad helhet i livet. Detta gör vi bland annat genom att skapa dessa typer av evenemang, vi båda studerar till att bli återhämtningsterapeuter, Joline studerar till stresspedagog och Eric är utbildad inom Biomedicin. I detta binder vi ihop våra kunskaper av visdomen från gamla traditioner tillsammans med den moderna vetenskapen. Vi lever i en ständig utveckling av treenigheten mellan sinne – kropp – själ, och på vägen vill vi dela med oss av det vi lärt oss från vår resa. Vår förhoppning är att våra insikter och lärdomar kan hjälpa någon annan där ute.

Vi längtar! Gör du?

Biljetter

  • Soundhealing 6/4

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page