top of page

sön 08 jan.

|

Västerås

Soundhealing med ceremoniell cacao

Starta det nya året med att höja din energi, låt de helande tonerna från traditionella instrument och det viktigaste instrumentet - våra röster vidröra din kropp, din energi för att få ny kraft och vitalitet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing med ceremoniell cacao
Soundhealing med ceremoniell cacao

Tid och plats

08 jan. 2023 15:00 – 18:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Låt oss välkomna in det nya året tillsammans! 

Starta det nya året med att höja din energi, låt de helande tonerna från traditionella instrument och det viktigaste instrumentet - våra röster vidröra din kropp, din energi för att få ny kraft och vitalitet. 

Detta är en stund för dig - din inre varelse, ditt hjärta. En stund för omhändertagande, utforskande och självkärlek till din hjärtas plats. Låt 2023 bli året då du lyssnar inåt, på dina behov och önskningar. 

Vi startar denna dag med att landa in i kroppen för att sedan ta del utav den fantastiska plantmedicinen Cacao från Peru. 

Cacao är en hjärtöppnare då det kan upplevas som att man lättare kommer i kontakt med sitt innersta där känslor och tankar kan upplevas klarare - du får ett större fokus som är mer grundat i din kropp än det rationella tänkandet. 

Vi låter därefter cacaon landa mjukt i oss genom meditation och lite mantra sång. Det kommer inte vara några mantran som kräver att du sjunger "ord" - vi kommer bara mjukt utforska vår röst och vibrationerna inom oss. Detta stimulerar vagusnerven - som reglerar vårt parasympatiska nervsystem - och minskar därför på stress och skapar ett välbefinnande. 

Vi utforskar alltså tillsammans ett sätt för att läka oss själva med våra egna unika röster. 

Du kommer också att få landa mjukt ned på yogamattan och bara ta emot läkning, vila och kärlek från våra olika traditionella instrument som kristallskål och gong. Här ges du möjlighet för total avslappning i sinne och kropp där instrumentens toner och vibrationer får aktivera ditt energisystem och ladda upp dig med positiv energi. De traditionella instrumenten som Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att  dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

Så ge dig själv denna eftermiddag, starta det nya året med att boosta dig själv. Vi möts i gemenskap, samlas kring cacaon och går därefter på vår egna inre resa. 

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu. 

När: Söndag 8/1-2023

Tid: 15.00-18.00

Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10, Västerås

Pris: 400:-  - betalas vid bokning

Student/Pensionär/Sjukskriven eller andra ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss via mail: info@samrummet.com

Vi längtar! Gör du? 

Biljetter

  • Soundhealing 400:-

    Betalningsuppgifter kommer via mail

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page