top of page

lör 18 maj

|

Västerås

Varande i Naturen - Skogsbad med trummeditation

Följ med på en inspirerande resa in i hjärtat av den svenska naturen, där du får chansen att utforska och uppleva dess underverk på ett djupt och personligt plan genom alla dina sinnen.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Varande i Naturen - Skogsbad med trummeditation
Varande i Naturen - Skogsbad med trummeditation

Tid och plats

18 maj 2024 13:00 – 15:00

Västerås, Björnögården, Björnövägen, 723 48 Västerås, Sverige

Om evenemanget

Följ med på en inspirerande resa in i hjärtat av den svenska naturen, där du får chansen att utforska och uppleva dess underverk på ett djupt och personligt plan genom alla dina sinnen. 

Denna unika upplevelse är inte bara en aktivitet, utan en inbjudan till ett stillsamt äventyr där du får möjlighet att ansluta till naturens lugnande rytm och återfinna din inre harmoni.

Vi erbjuder dig en två timmars reträtt från vardagens brus, där du i Jolines varsamma ledning kan uppleva den helande kraften i skogsbad. Detta är en tid för reflektion, för att sakta ner och ge plats åt tystnad och inre frid. Med element från mindfulness, skogsbad och andliga övningar skapas ett utrymme där du kan utforska din egen närvaro och uppleva skogen genom alla dina sinnen.

Låt dig guidas genom meditativa övningar som inte bara berikar din stund i naturen, men som även blir värdefulla redskap att bära med dig i livet. Dessa övningar är din portal till återhämtning och självläkning, erbjudande en oas där du kan återladda och finna ny energi.

Vetenskapen stödjer de mångfacetterade fördelarna med skogsbad, från minskad stress och oro till förbättrat immunförsvar och koncentration. 

Vi rundar av vår gemensamma tid med en trummeditation, en kraftfull metod för att fördjupa avslappning och främja en inre helande process.

Deltagare från tidigare år har delat sina upplevelser av Jolines förmåga att skapa ett tryggt och helande utrymme, där varje individ får utrymme att växa och hitta vad de söker. Det är en upplevelse där du blir sedd och stöttad i din resa mot inre balans och harmoni.

Vi välkomnar dig att ta del av denna unika möjlighet att återkoppla med naturen och dig själv. Kom som du är och låt naturens och Jolines vägledning visa dig vägen till själslig återhämtning och lugn.

Antalet platser är begränsat till 13, så säkra din plats för en djupgående och omvandlande upplevelse. Kom klädd för väder, med en vattenflaska och något mjukt att sitta eller ligga på, och var redo att möta naturen – och dig själv – på ett helt nytt sätt. Ta med dig en kopp om du vill ha te i slutet.

Pris: 200:- per tillfälle eller 600:- för alla 4 tillfällen

Följande lördagar:

4/5

11/5

18/5

15/6

Vi möts vid ingången till motionsspåret vid parkeringen till Björnö Aktivt uteliv. Var där till 13.00. Vi avslutar på parkeringen igen ca 15.10  

Varmt välkommen till en eftermiddag där du får möjlighet att andas ut, slappna av och återupptäcka livets enkla glädjeämnen i närvaro av den svenska naturens stillhet och skönhet.

Om Joline: Joline är diplomerad stresspedagog, yogalärare, mindfulnesslärare, medium och intuitiv healer och utbildar sig till Återhämtningsterapeut.  Joline gör ett stort inre arbete för att hitta balans i livet och skapa mer närvaro, glädje och frihet. Hon har alltid haft en stor koppling till naturen och alltid känt sig som mest hemma när hon är i skogen. Hennes vilja är att leda andra till mer hållbara och balanserade liv för att kunna skapa en mer harmonisk planet där människor tar hand om varandra och naturen. Hon anser att arbetet börjar inifrån med kärlek. 

Joline har även enskilda sessioner i coaching, själsmöte, healing - Läs mer på hemsidan eller skicka ett mail till info@samrummet.com om du är nyfiken.

Biljetter

 • Varande i naturen

  Från 200,00 kr till 600,00 kr
  Försäljning avslutad
  • 200,00 kr
   +5,00 kr serviceavgift
  • 600,00 kr
   +15,00 kr serviceavgift

  Totalt

  0,00 kr

  Dela detta evenemang

  bottom of page