top of page

tis 05 mars

|

Gideonsberg

Workshop - mindfulness & personlig utveckling

UF företaget Mermedveten har i deras företag skapat en veckojournal för 52 veckor fullproppad med flera olika övningar i mindfulness, veckoreflektioner, qigong, skuggarbete och härliga tankeställare och tips.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Workshop - mindfulness & personlig utveckling
Workshop - mindfulness & personlig utveckling

Tid och plats

05 mars 2024 16:00 – 17:30

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

UF företaget Mermedveten har i deras företag skapat en veckojournal för 52 veckor fullproppad med flera olika övningar i mindfulness, veckoreflektioner, qigong, skuggarbete och härliga tankeställare och tips! 

Dessa 4 ungdomar Elma, Moa, Jasmin & Maryam ansåg alla att social hållbarhet var något de tyckte var viktigt och ville arbeta med i deras UF. Efter samtal med ungdomsmottagningar & hälsocoacher skapades tillslut en vacker journal att följa för ökad medvetenhet och mindfulness i vardagen. Ett sätt att medvetet och nyfiket utforska sig själv och göra självreflektion till en god vana. En resa under ett år som kan ge många skiften.

Tisdag den 5 Mars 16.00-17.30 anordnar de tillsammans med Joline på Samrummet en workshop där de kommer få möjlighet att berätta om sitt UF och visionen bakom det samt så kommer du som närvarar få pröva på några av de övningar som presenteras i deras journal.

En stund att lära dig mer om mindfulness och ta del av deras vackra skapelse!

Workshopen är gratis att närvara på men de kommer sälja sin journal på plats som du är varmt välkommen att köpa om du önskar!  

De säljer journalen för 159:- och då får du 52 veckor med reflektioner, massor olika tips och runt 30 olika övningar! 

Journalen är både vacker och insiktsfull. 

Kom gärna och stötta detta fina arbete som de lagt ned!

Max 15 platser.

Biljetter

  • Workshop - gratis

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page