top of page

Dearmorering - låt dig läka

Jag vill berätta om min upplevelse som jag hade när jag var på dearmorering hos Frida.

Till att börja med visste jag inte riktigt vad dearmorering skulle innebära förutom att det skulle vara healing. Så jag försökte verkligen bara komma med ett öppet sinne, och ta emot läkningen som skulle möjliggöras inom mig, i min kropp. Frida berättade att det kommer innebära att hon masserar och trycker på meridianerna, våra energikanaler, i kroppen.


När vi startade hade jag väldigt svårt att vara i min kropp och gick genast upp i tankar och huvudet. Mer och mer har börjat jag inse att det är en flykt att gå upp i huvudet när jag blir berörd på något sätt på min kropp. Detta på grund av många övertramp på just kroppen som inte är helt läkta ännu. Så jag ligger där och kämpar med mig själv i att landa nedåt, i kroppen och faktiskt uppleva vad det är jag upplever och inte ligga och analysera eller tänka på annat för att slippa möta det som kommer. Frida masserar och trycker på vissa punkter och jag känner hur det tar emot på vissa platser. Där det tar emot stannar hon upp och ber mig att andas ned till den platsen. Hon arbetade framförallt mycket på magen och höfterna för mig då det satt mycket blockeringar där. När jag andades ner och hon stannade på visa platser så kände jag verkligen hur det satte igång något i mig. En känsla, som ville ut. Frida gjorde energi arbete och drog upp energin för att den skulle komma upp och ut genom munnen, men jag kände hur det tog stopp i halsen. Den energin som började frigöras tilläts inte komma ut, riktigt än. Något inuti mig stoppade det från att få komma ut, skam, rädsla? Frida fortsatte sitt arbete på alla punkter och den här energin bara byggdes upp. Tillslut när hon arbetade på min högra höft och bad mig andas in så kände jag hur energin började flöda med en sådan kraft för att ta sig ut och helt plötsligt börjar jag gråta och skrika och det kändes som att det kom så djupt djupt nere i mig. Jag låg där och undrade vems röst det var för det lät inte som jag. Mer sorg och gråt kom ut under flera minuter. Det som hände efter jag fått ut all den energin som släpptes när jag grät och skrek är helt obeskrivligt.

Jag kände hur energin i min kropp verkligen flödade helt fritt. Det blev pirrigt och elektrificerat i hela min kropp. Det sprakade av alla olika färger i mitt inre seende. Jag kände mig 10 kg lättare. Öppen. Ren. Jag kunde nästan ta på energiflödet i min kropp, hur det kunde flöda på ett helt nytt sätt.

Vad det var som släpptes under dearmoreringen vet jag inte, och egentligen är det inte viktigt. Det är det som kommer framåt nu. Att lämna den blockeringen, traumat, sorgen eller vad det än kan vara bakom sig och istället njuta av friheten att vara mer läkt. Närmre sitt inre. Med det sagt. Jag vill så varmt rekommendera Frida och hennes dearmorering. Hon är fantastisk och jobbar från hjärtat. Man känner sig trygg och hållen och arbetet är på riktigt. Kanske blir inte din upplevelse som min. Kanske upplever du inget alls men att ändå ha tilliten till att arbete sker, på det undermedvetna. Ge det en chans, det är du värd!

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page