top of page
WhatsApp Image 2023-06-25 at 21.03.18.jpeg
WhatsApp Image 2023-06-25 at 21.03.18.jpeg

Du hittar alla våra kommande event längre ned på sidan

Välkommen till Samrummet

SAM står för Samhörighet, Andlighet och Mindfulness.

De här tre aspekterna inkluderar vi i allt som vi skapar för dig och kan därför ses som en bra vägledare i vad vi står för. 

Vi håller ceremonier, kurser, workshops och retreat med fokus på andlig och personlig utveckling. I våra tjänster upplever du närvaro, trygghet, lugn och andlighet och du får en möjlighet att lyssna in till dig själv och ditt hjärta.

Vad gör vi

För oss är autencitet och balans viktigt i ett samhälle som på många sätt är i kaos. För att leva ett mer balanserat liv behöver vi lära oss att vara i kontakt med vårt inre som vi ofta benämner som vårt hjärta eller själ. 

I våra ceremonier, kurser, workshops och retreat så skapar vi närvaro, trygghet, lugn och andlighet för att du ska få uppleva kontakten med dig själv.

Soundhealing är vår gemensamma kärna. Soundhealing innebär att vi med sång tillsammans med instrumenten och deras vibrationer sänder ut energi som hjälper dig till djup avslappning där du kan hitta kontakten med ditt inre. Det finns både andliga och fysiska hälsofördelar med Soundhealing.

Men vi gör så mycket mer som du kan ta del av - vi låter våra hjärtan styra oss i vår livsväg och bjuder in dig att ta del av det.

Om du känner för att hyra oss till ett särskilt event som möhippa, jobbkonferens eller liknande hör av dig till oss! Vi åker inom hela Sverige!

 

Nedan följer länk till vissa saker som vi har återkommande där vi berättar lite mer om vad allt innebär: 

De håller helt fantastiska ceremonier där man alltid känner sig trygg och guidad. Samrummet lyckas verkligen skapa en välkomnande och varm känsla i allt de gör.

Samrummet skapar plats för återhämtning och magi. Deras soundhealing för mig alltid till en annan värld genom instrumenten och Jolines och Eriks änglalika röster."

Jag känner mig så trygg, sedd och håller i ert space. Jag kan helt släppa taget och bara njuta av stunden och den healing jag får

Eric och Joline lyckas enligt mitt tycke alltid skapa en väldigt varm och välkomnande atmosfär på sina evenemang. De ger mig energi och gör att jag alltid känner mig påfylld efteråt.”

Prenumerera på våra nyheter

Tack för att du prenumererar!

Kommande evenemang

 • Cacao & Ecstatic Dance
  Cacao & Ecstatic Dance
  fre 01 dec.
  Västerås
  01 dec. 18:30 – 22:30
  Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige
  01 dec. 18:30 – 22:30
  Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige
  YESSS! Vi gör det igen! Efter en oerhört uppskattad kväll den 29 September full med glädje, skrik, skratt, dans och svett så har vi nu satt ett nytt datum för cacao ceremoni och ecstatic dance till ett noga utvalt musikset med grymt ljudsystem!
 • Nyårsceremoni - Cacao & Soundhealing
  Nyårsceremoni - Cacao & Soundhealing
  sön 31 dec.
  Västerås
  31 dec. 10:00 – 12:00
  Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige
  31 dec. 10:00 – 12:00
  Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige
  Blicka tillbaka över året som gått och sätt intentionen för det kommande året i denna Nyårsceremoni med Cacao och Soundhealing.

Undrar du något? Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!