top of page
rökelse

Själsmöte

Ett själssmöte är för din innersta varelse,  för dina drömmar och visioner.

Detta vägledande samtal hjälper dig att se livet ur ett själsligt perspektiv och handlar inte så mycket om värdsliga bekymmer utan mer om existentiella frågor.

 Essenscen av detta möte handlar om att du ska få kliva in mer i ditt autentiska jag. 

Malin B

"Joline har en fantastisk intuition! Det hon kände in träffade mig på pricken. Det var som att hon kände mig, trots att vi mötts för första gången här över telefon. Det fina med själssamtalen var att jag fick vara delaktig i samtalet. Efter samtalet med Joline kände jag mig klarare om min väg framåt och mer stärkt i min kontakt med min själ. Dessutom bjöd Joline på värme och man känner sig verkligen trygg.”
Själslig vägledning med orakelkort

Vad kan du förvänta dig? 

Det är ett kärleksfullt och läkande möte där jag använder mina intuitiva och mediala förmågor för att plocka upp de subtila energier som finns inom och runtom dig för att vägleda dig i den riktning du behöver. 

I ett själsmöte blir du guidad att känna hjärtat, kroppen, andetaget. Jag kan guida dig i olika former av meditationer och övningar för att ytterligare stärka det du kom för. 

 

Största delen av själsmötet bygger på kraften i samtal där samtalet sker från hjärtat och inte sinnet. 

Inget samtal är det andra likt då jag möter dig från där du står idag och det du behöver för stunden. Jag guidar dig framåt genom frågor och upplyftning. Samtalet bygger på total närvaro - jag är där för dig. 

 

Kanske har du ett relationsmässigt problem, arbetsmässigt eller så vet du bara inte vad du vill göra med ditt liv. Ofta handlar det om existentiella frågor som vi känner är mäktiga att hitta svaret på egen hand. 

För att kliva in i vårt autentiska jag kan vi ibland behöva möta det obekväma, det som skaver och som vi helst blundar för. Under ett själsmöte guidar jag dig alltid ifrån en kärleksfull källa men det kan fortfarande vara utmanande ibland. Som ett välkänt uttryck: "Det smärtar när knoppar brister"

- Vi behöver ta oss igenom det som inte alltid är så härligt för att känna mer autensitet och frihet - i ett själsmöte får du möjlighet att se det i ett kärleksfullt hållande. 

Jag tror starkt på kraften i att vi alla sitter inne på våra egna svar och därför bygger detta själsmöte mycket på en kommunikation där jag försöker hjälpa dig att lyssna inåt till hjärtat, själen, och höra dina svar.


Om Joline:

Joline är medium, intuitiv healer, kundaliniyogalärare, diplomerad stresspedagog och blivande återhämtningsterapeut. Joline utforskar andligheten med ödmjukhet och öppenhet och vägleder andra i livet som medmänniska utifrån varje människas behov och förutsättningar. Hon arbetar med energier och räds inte att gå utanför fyrkantigheten av livets ramar. Hon vill hjälpa människor att ta sig utanför sina egna ramar och tillsammans med varje klient utforskar hon detta för att skapa mer frihet i livet. 

Recensioner:

"Jolines själssamtal berörde mig på djupet. Att ha möjligheten att utforska mitt inre med Jolines vägledning gav mig en känsla av trygghet och förtroende. Genom hennes närvaro och intuitiva insikter kunde jag verkligen dyka in i mitt inre och nå nya nivåer av min egen sanning. Det var som om en dimma lyftes och jag kunde se tydligt vilka steg jag behövde ta för att skapa den livsförändring jag längtade efter."

  • 1 h

    650 svenska kronor

Vill du gå djupare? 

Du kan ge dig själv investeringen i en 2,5 månaders lång själslig vägledning där vi möts för 3 kärleksfulla och insiktsfulla sessioner med kontinuerlig kontakt mellan träffarna genom röstmeddelanden eller meddelanden. 

Denna vägledning bygger likadant som själsmöten men här får du mer möjlighet till expansionen och den långsiktiga förändringen som din själ längtar efter. En investering i hela dig - när du är redo att ge dig tiden.

 

När kallet inom dig är så högt att du inte längre kan motstå det. Då är denna vägledning för dig. 

Möjlighet till påbyggnad från Själsmöte finns och du kan även ha ett förutsättningslös samtal med mig 15-20 minuter för att se om du är redo för arbetet. 

rökelse
bottom of page