top of page
DSCF0475.jpg

Vägledande själssamtal

Känner du dig fast i livet? Vet du inte vad du ska göra kring en situation? Det känns som att du står och stampar och inte kommer någon vart och kanske att hela livet känns som att det är emot dig. 

Ibland behöver vi vägledning, ibland behöver vi lysa ljus på vår situation med någon helt utestående för att få ny kraft och orka. 

Under ett vägledande själssamtal använder jag min intuitiva & mediala förmåga i kombination med de verktyg jag har med mig från de utbildningar jag går som återhämtningsterapeut & stresspedagog - mycket baserat ur mindfulness och treenigheten kropp, sinne, själ.

SAM  EMAIL SIGNATUR-02.png
DSCF4164.jpg

Vad kan du förvänta dig? 

Inget samtal är det andra likt då jag möter dig från där du står idag och det du behöver för stunden. Jag tror på kraften i att vi alla sitter inne på våra egna svar och därför bygger mina samtal mycket på en kommunikation där jag försöker hjälpa dig att lyssna inåt till hjärtat, själen, och höra svaren. Jag guidar dig framåt genom frågor och upplyftning. Ett själssamtal bygger på total närvaro - jag är där för dig. Jag använder också mina inuitiva och mediala förmågor för att plocka upp energier och det är inte ovanligt att en bortgången kommer fram med ett budskap under samtalet. Jag vill dock påpeka att detta inte är huvudfokus utan att det sker om det sker - huvudfokus med de här samtalen är att hjälpa dig framåt i din livsväg från där du är idag. 

Kanske har du ett relationsmässigt problem, arbetsmässigt eller så vet du bara inte vad du vill göra med ditt liv. Ofta handlar det om existentiella frågor som vi känner är mäktiga att hitta svaret på egen hand. Det är här jag guidar dig utifrån min personliga resa och mitt inkännande till dig. Jag har full tillit till universum och de energier som arbetar för oss och vet att du kommer få höra det du behöver höra. 

Då jag fortfarande är under utbildning till Återhämtningsterapeut & Stresspedagog tar jag ett studentpris för att jag vill utvecklas men samtidigt sprida min kunskap och ljus till dig som känner en resonans. Därför erbjuder jag en sittning antingen på plats i Västerås eller via telefon för:

Pris: 400:- för ca 45 minuter

För att boka skicka ett mail i formuläret nedan så kommer vi tillsammans fram till datum när det passar oss.

Kontakta Joline för själssamtal

Tack för ditt meddelande!

DSCF0475.jpg
bottom of page